Marți, 21 martie 2023, Universitatea din București, în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare organizează „Noaptea albă a universităților”. Evenimentul se va desfășura între orele 17:30 și 23:00, la sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

Evenimentul cuprinde o serie de activități educaționale de tip edutainment, de educație financiară, întâlniri cu personalități din mediul academic și de business, training-uri de dezvoltare personală, prezentări de diferite oportunități de dezvoltare a carierei în domeniul financiar și multe altele.

Participarea la eveniment este gratuită și nu presupune înscrierea prealabilă

Evenimentul este dedicat studenților universităților din București, precum și elevilor claselor a XI-a și a XII-a din liceele bucureștene.

Toate acestea vor fi organizate simultan, în diferite săli și amfiteatre, participanții având ocazia de a lua parte la acest program variat care le dă posibilitatea de a interacționa cu profesioniști din diferite domenii și de a acumula cunoștințe utile dezvoltării lor personale și profesionale.

Una din activitățile organizate în amfiteatru (tip main stage) este interacțiunea cu personalități din diferite domenii. Participanții la acest program au oportunitatea de a primi un plus de valoare educațională, un semnificativ aport la bagajul de cunoaștere, bucurându-se de prezența unor personalități de marcă ale mediului financiar românesc, printre care Viorica Păcurar (Director vânzări retail, NN Asigurări de Viață), Mihai Purcărea (Director General, BRD Asset Management).

Mai multe detalii cu privire la eveniment pot fi accesate aici.