În perioada 4-13 mai 2023, Societatea Antreprenorială Studențească (UNIHUB) invită studenții Universității din București de la toate ciclurile la un curs de competențe antreprenoriale care cuprinde 5 module: Introducere în antreprenoriat, Management în afaceri, Marketing antreprenorial, Dezvoltare a modelului de business, Antreprenoriat sustenabil.

În cadrul cursului, studenții vor lucra într-o manieră interactivă și inovativă, inclusiv de tip Design Thinking, alături de specialiști și experți antreprenori, urmărind metodologia specifică abordării Agile Ways of Working, centrată pe client. Agenda completă a evenimentului este disponibilă aici.

Înscrierile, deschise până pe 3 mai 2023

Studenții interesați se pot înscrie aicipână miercuri, 3 mai 2023, la ora 14:00, utilizând adresa de e-mail instituțională.

Cursul de competențe antreprenoriale Învață să gândești și să acționezi ca un antreprenor este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0117- Studenții și absolvenții UB-antreprenori de succes, antreprenori sustenabili (SMARTBUSINESS).

Acest curs deschide seria de evenimente dedicate dezvoltării de inițiative antreprenoriale raportate la contextul actual al comunităților și societății, prin inițierea de afaceri noi, inovative și sustenabile, care stimulează spiritul antreprenorial și civic al tinerilor implicați, beneficiari ai experienței de formare și învățare în antreprenoriat.

Obiectivul general al proiectului(OG) constă în consolidarea ecosistemului antreprenorial din UB, gestionat de către SAS, și care include un portofoliu de servicii suport și acces la resurse umane și materiale, menite să formeze și să extindă competențele specifice, să încurajeze inițiativele antreprenoriale și transferul de bune practici în rândul studenților și absolvenților.