Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a fost gazda unei noi întâlniri  de proiect Erasmus +  „Development of Inclusive and Participatory Learning in Organisations through Multicultural Ambassadors –  DIPLOMA” (în cadrul programului Erasmus+ Acțiunea 2: Parteneriate strategice, nr. proiect: 2021-1-RO01-KA220-HED-000027615). Întâlnirile de proiect au avut loc în perioada  13- 16 februarie 2023.
În această perioada 40 de studenți din Romania, Franța, Marea Britanie și Turcia au participat la un  training despre cum să devii student ambasador facilitat de către membrii proiectului sub coordonarea directorului de proiectului, lector univ. dr Ruxandra Foloștină.

Pe scurt, proiectul DIPLOMA se adresează direct obiectivelor din cadrul priorității incluziunii sociale. Proiectul va oferi tinerilor din comunitățile dezavantajate/marginalizate interacțiuni și oportunități de învățare care să le permită să acceseze mai bine informații despre rutele de formare și educație. Studenți ambasadori/voluntari vor lucra la nivel local/regional în cele trei țări partenere cu tineri care au mai puține oportunități, inclusiv tineri din medii dezavantajate socio-economic, grupuri etnice minoritare, tineri din comunitățile de romi și migrați.

Proiectul DIPLOMA este realizat în parteneriat Universitatea din  Suffolk​ – Marea Britanie, Universitatea Catholique De L’ouest – Association St-Yves​ – Franța, Universitatea din Amasya- Turcia​, Alianța Națională A Organizațiilor Studențești Din România (Anosr)​ și  Centrul De Proiecte Educaționale și Sportive București​.  Pentru mai mule informații, vă invitam sa consultați site-ul proiectului: https://diplomaeducation.eu/