Imprimă această pagină

Informații utile

  • dimensiunea fontului

Informații privind anul universitar 2020-2021

În atenția comunității academice a Facultății de Psihologie și Științele Educației

Impactul pandemiei COVID-19, informațiile privind evoluția acesteia și prevederile ultimelor acte normative impun adaptări ale cadrului desfășurării activității didactice.

Acestea reflectă preocuparea FPSE pentru sănătatea personală a studenților și profesorilor, precum și pentru asigurarea calității actului didactic.

Astfel:

În anul universitar 2020-2021, scenariul adoptat la nivelul FPSE pentru susținerea activității didactice este unul mixt, cu o parte preponderentă de ON-LINE și un număr restrâns de întâlniri față în față, la începutul semestrului, cu studenții și masteranzii din anul I de studii.

Eventualele modificări ale cadrului desfășurării activității educaționale pentru semestrul al II-lea, în raport cu semestrul I, vor fi anunțate, după caz, în timp util.

Deschiderea anului universitar va avea loc tot în sistem on-line. Programul detaliat și toate informațiile necesare vor fi publicate pe site în zilele următoare.

Ghidul pentru autentificare studenti - cont Microsoft365 

  PROGRAM CU PUBLICUL/CONTACTE SECRETARIAT  

Programarea examenelor pentru sesiunea de vară 2021

PROGRAMARE SESIUNE EXAMENE VARĂ 2021– (PERIOADA 26.04 – 30.05.2021) AN III – STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ

PROGRAMARE SESIUNE EXAMENE VARĂ 2021 – (PERIOADA 26.04-28.04 – 06.05-30.05.2021) AN II - STUDII UNIVERSITARE DE MASTER -DOMENIUL PSIHOLOGIE

PROGRAMARE SESIUNE EXAMENE VARĂ 2021 – (PERIOADA 26.04-28.04 – 06.05-30.05.2021) AN II - STUDII UNIVERSITARE DE MASTER – DOMENIUL ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI


TABERE STUDENȚEȘTI

METODOLOGIA privind organizarea taberelor studentesti - 2019

ORDINUL Nr. 513 din 02.04.2019 privind aprobarea Metodologiei de organizare a taberelor studentesti

NOTĂ: Cererea (descarca) se depune direct la Secretariat sau, scanat, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cazare 2020-2021

INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (REPARTIZARE LOCURI DE CAZARE ÎN CĂMINE)

REPARTIȚIE LOCURI DE CAZARE

CALENDAR CAZĂRI STUDENȚI

ANEXA

CAZARE ALTERNATIVA

REDISTRIBURI

PROCEDURA DE CAZARE CONTINUA

Depunerea cererilor de cazare în căminele Universității din București (UB) pentru anul universitar 2020-2021 se va face în perioada 14 septembrie - 22 septembrie 2020 exclusiv online pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formular-tip (descarca aici)

In cazul situațiilor medicale și sociale cererea trebuie sa fie însoțită de acte doveditoare, conform metodologiei privind cazarea studenților în căminele UB (descarca aici).
Studenții sunt invitați să consulte metodologia de cazare, precum și lista de acte necesare situațiilor sociale și să se asigure că acestea sunt depuse online la Comisia de cazare FPSE pâna în data de 22 septembrie 2020, în caz contrar existând riscul de a-și pierde calitatea de candidat pe caz social/medical.
Repartiția locurilor de cazare în caminele U.B. se va face conform Procedurii de cazare a Universității din București (descarca aici), după principiile și algoritmul de repartizare a locurilor de cazare în căminele UB pentru anul universitar 2020-2021, conform scenariilor de desfășurare a activității didactice aprobate pentru fiecare facultate în parte.
Scenariul educațional ales de către Consiliul FPSE este: ON-LINE cu posibilitatea organizării, în primele două săptămâni ale anului universitar a unei întâlniri/unor întâlniri cu studenții anului I licență și master.
Invităm studenții interesați de cazarea în căminele UB să consulte documentele menționate și site-ul fpse.unibuc.ro pentru comunicări ulterioare referitoare la orarul de cazare și listele de repartizare a locurilor în cămin.

 

Ultima modificare Vineri, 23 Aprilie 2021 14:34