Informații utile

ANUNTURI IMPORTANTE SECRETARIAT


Cazare 2021-2022

 

 REPARTITIE CAZARE 2021-2022 - rectificare 28.09.2021

 

Perioada de depunere a cererilor de cazare se prelungeste pana la data de 25 septembrie 2021 ora 23. Depunerea cererilor se face online accesand link-ul https://forms.gle/rr5mAZn6trQ1fyWGA

Depunerea cererilor de cazare în căminele Universității din București (UB) pentru anul universitar 2021-2022 se va face în perioada 4 august – 14 septembrie 2021 exclusiv online accesând link-ul https://forms.gle/up75gQhevtRyq5bi6

Formularul tip al cererii de cazare pentru anul universitar 2021-2022 poate fi descărcat aici

Metodologia de cazare a Universității din București poate fi consultată aici:

https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2019/07/Metodologie-privind-cazarea-in-caminele-Universitatii-din-Bucuresti.pdf


Informații privind anul universitar 2020-2021

În atenția comunității academice a Facultății de Psihologie și Științele Educației

Impactul pandemiei COVID-19, informațiile privind evoluția acesteia și prevederile ultimelor acte normative impun adaptări ale cadrului desfășurării activității didactice.

Acestea reflectă preocuparea FPSE pentru sănătatea personală a studenților și profesorilor, precum și pentru asigurarea calității actului didactic.

Astfel:

În anul universitar 2020-2021, scenariul adoptat la nivelul FPSE pentru susținerea activității didactice este unul mixt, cu o parte preponderentă de ON-LINE și un număr restrâns de întâlniri față în față, la începutul semestrului, cu studenții și masteranzii din anul I de studii.

Eventualele modificări ale cadrului desfășurării activității educaționale pentru semestrul al II-lea, în raport cu semestrul I, vor fi anunțate, după caz, în timp util.

Deschiderea anului universitar va avea loc tot în sistem on-line. Programul detaliat și toate informațiile necesare vor fi publicate pe site în zilele următoare.

Ghidul pentru autentificare studenti - cont Microsoft365 


Cazare 2021-2022

Pentru a crește gradul de protecție al studenților în contextul epidemiologic actual, studenții care urmează să solicite sau care deja au solicitat un loc de cazare în căminele Universității din București pentru perioada anului universitar 2021-2022, vor completa, în funcție de anul de studii, formularul privind situația individuală a vaccinării împotriva Covid 19, astfel:

  • Studenții din anul I, licență, master, doctorat (2021-2022): https://forms.gle/87LChVuosqCdQjgd6
  • Studenții din anii II, III, IV, Master II, Doctorat II, III (2021-2022): https://forms.office.com/r/AaK9jY0J7X (studenții de la această categorie se vor loga cu adresa instituțională, de tip Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

Studenții care nu vor face dovada vaccinării cu schema completă sau a imunizării prin boală vor fi considerați ca fiind nevaccinați.

Formularul trebuie completat de toți studenții care solicită un loc de cazare până la data de 21.09.2021.


INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (REPARTIZARE LOCURI DE CAZARE ÎN CĂMINE)

REPARTIȚIE LOCURI DE CAZARE

CALENDAR CAZĂRI STUDENȚI

ANEXA

CAZARE ALTERNATIVA

REDISTRIBURI

PROCEDURA DE CAZARE CONTINUA

Depunerea cererilor de cazare în căminele Universității din București (UB) pentru anul universitar 2020-2021 se va face în perioada 14 septembrie - 22 septembrie 2020 exclusiv online pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formular-tip (descarca aici)

In cazul situațiilor medicale și sociale cererea trebuie sa fie însoțită de acte doveditoare, conform metodologiei privind cazarea studenților în căminele UB (descarca aici).
Studenții sunt invitați să consulte metodologia de cazare, precum și lista de acte necesare situațiilor sociale și să se asigure că acestea sunt depuse online la Comisia de cazare FPSE pâna în data de 22 septembrie 2020, în caz contrar existând riscul de a-și pierde calitatea de candidat pe caz social/medical.
Repartiția locurilor de cazare în caminele U.B. se va face conform Procedurii de cazare a Universității din București (descarca aici), după principiile și algoritmul de repartizare a locurilor de cazare în căminele UB pentru anul universitar 2020-2021, conform scenariilor de desfășurare a activității didactice aprobate pentru fiecare facultate în parte.
Scenariul educațional ales de către Consiliul FPSE este: ON-LINE cu posibilitatea organizării, în primele două săptămâni ale anului universitar a unei întâlniri/unor întâlniri cu studenții anului I licență și master.
Invităm studenții interesați de cazarea în căminele UB să consulte documentele menționate și site-ul fpse.unibuc.ro pentru comunicări ulterioare referitoare la orarul de cazare și listele de repartizare a locurilor în cămin.


PROGRAM CU PUBLICUL/CONTACTE SECRETARIAT


 

 

Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 12:27
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.