IMPORTANT! Anunturi secretariat

 

ANUNȚ SECRETARIAT

 

În perioada 8 – 25 august se efectuează concediu de odihnă.

În perioada 1 - 15 septembrie 2022 se pot depune la secretariat cereri pentru:

- reînmatriculări

- prelungiri de școlaritate pentru finalizarea studiilor – semestre de grație (studenți care au maximum 5 examene nepromovate)

- reluări de studii (după întrerupere)

- transferuri de la alte universități de stat, semnate de secretarul șef al facultății de proveniență (se depun la sediul facultății din București / Filiala Focșani / Filiala Buzău, însoțite de o copie a CI.)

Studenții din anul III (licență)/ anul II (master), anul univ. 2021-2022, care au rămas cu maximum 3 restanțe pot susține examenele nepromovate  în sesiunea de toamnă,  în perioada 1 – 11 septembrie a.c., la cerere, cu taxă (50 lei/disciplină).

Cererile însoțite de dovada achitării taxei se transmit pe adresa de e-mail a secretarei de an, în perioada 25 august – 1 septembrie 2022.

Studenți din anul I/II (licență), anul I (master)

Restanțele din anii anteriori  ( anul I/licență) se pot susține cu obligația achitării taxei în valoare de 50 lei/disciplină. Cererile însoțite de dovada achitării taxei se transmit pe adresa de e-mail a secretarei de an, în perioada 25 august – 1 septembrie 2022.

Examenele nepromovate din anul curent universitar se susțin în perioada 1-11 septembrie a.c.(nu se depun cereri)

Examenele nepromovate (reexaminări), se pot susține la cerere, cu taxă (50 lei/disciplină) pentru a treia prezentare. Cererile însoțite de dovada achitării taxei se transmit pe adresa de e-mail a secretarei de an până la 11 septembrie a.c.

Reexaminările în vederea măririi notei se susțin la cerere,  în perioada 12 – 18 septembrie 2022. Cererile pentru măriri de note se transmit pe adresa de e-mail a secretarei de an, până la data de 11 septembrie a.c..

Studenții pot solicita reexaminarea în vederea măririi notei la cel mult 6 discipline, din care maximum 3 gratuite, urmând ca celalalte sa fie condiționate de plata unei taxe (50 lei/examen).

Studenții din anul I, studii universitare de master, an univ. 2021/2022 vor aduce la secretariat diploma de licență și suplimentul la diplomă în original și copie (dacă nu sunt depuse deja la dosar), în perioada 21-25 septembrie 2022, în vederea reclasificării pe locurile de la buget/taxă. (adeverințele depuse la admitere au valabilitate 12 luni – le-a expirat valabilitatea)

Taxa/taxele  se achită în contul facultății: CONT BCR -RO 51 RNCB 0076010452620069

IMPORTANT!! Solicitările referitoare la restituirea taxelor se transmit pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., după data de 1 septembrie a.c.

Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2022 05:43
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.