MEL - The Mobile Ethical Laboratory

În perioada 7- 9 februarie 2022 a avut loc online o nouă  întâlnire a echipei proiectului MEL finanțat prin programul Erasmus +.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre statusul activităților și pe dezvoltarea unui ghid de bune practici care să poată fi utilizat de educatori care promovează inovația și schimbul de experiență. Mai mult decât atât, metodele și modelele de acțiune dezvoltate în cadrul proiectului vizează crearea unui spațiu pentru incluziunea socială și au ca scop reducerea ratei abandonului, reducerea sentimentului de singurătate și înstrăinare în rândul elevilor.  De asemenea, s-au stabilit aspectele ce vor fi discutate la următoarea întâlnire ce va avea loc în martie 2022 în Durău, Romania.

Din partea Universității din București a participat la întâlnire lect. univ. dr. Elena Marin.

Proiectul MEL este realizat în parteneriat cu Universitatea VIA-Danemarca, Școala Gimnazială Ferdinand-București, Asociația SC Master Artis SRL, Școala RHIZO04- Belgia și reprezentanții Comunei Holstebro, Danemarca.

Mai multe detalii despre proiect regăsiți la adresa:  https://en.via.dk/global-partnerships/erasmusplus-projects/global-hospitality

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.