Competiția de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale - Junior Achievement România

Junior Achievement România vă invită să participați la competiția de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale, care contribuie la dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și inovative din universități.

In cadrul acestei competiții, prin parteneriatul și sprijinul financiar acordat de Romanian-American Foundation, susținem implementarea proiectelor antreprenoriale pentru profesori și studenți, în cadrul universităților și huburilor antreprenoriale.

Pentru înscrierea în competiție – etapa de preselecție – este necesară trimiterea inițială a  unei scrisori de intenție în limba engleză (folosind modelul atașat: termen 18 feb. 2020). 
Ulterior, aplicanții ale căror proiecte sunt acceptate vor primi invitația pentru redactarea și trimiterea unei aplicații complete și a documentelor aferente.

In funcție de complexitate, proiectele pot primi finanțări între 2.000 și 8.000$ (echivalent în lei).

Se pot înscrie inclusiv proiecte prin care să se asigure participarea activă și completă cu un număr de minimum 30 de studenți la fiecare dintre cursurile online și competițiile naționale din platforma JA Universitatea Antreprenorială: JA Start-UP Program, Atelierul Digital, HP Life, competițiile naționale de antreprenoriat JA Business Plan Challenge sau JA Compania Anului.

Pe această cale, JA România le reamintește studenților de oportunitatea de a participa la cursurile online JA și competițiile de antreprenoriat (fapt care le oferă și posibilitatea obținerii documentelor necesare pentru echivalarea obligatorie a practicii). 

Mai multe detalii despre procesul de aplicare și calendarul competiției pot fi găsite în regulamentul anexat.

Ultima modificare Joi, 06 Februarie 2020 09:37
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.