Comunitatea academică a Universității, invitată să participe la CIVIS Panathlon 2022, organizat în cadrul evenimentului Global CIVIS Days, desfășurat la Atena

Comunitatea academică a Universității, invitată să participe la CIVIS Panathlon 2022, organizat în cadrul evenimentului Global CIVIS Days, desfășurat la Atena

În perioada 18-19 mai 2022, Școala de Științe ale Educației Fizice și Sportului și Universitatea Kapodistriană din Atena organizează evenimentul CIVIS Panathlon 2022 – The Active University.

Panathlon-ul, care își propune să dovedească încă o dată că activitatea fizică este un motor pentru integrare și incluziune, se adresează studenților de la toate nivelurile de studii, cadrelor didactice, cercetătorilor și personalului administrativ din cadrul celor 10 universități CIVIS.

Evenimentul se va desfășura în campusul Universității Kapodistriene din Atena, iar participanții trebuie să aibă un nivel de limba engleză de minimum B2. Pentru Panathlon vor fi selectați aproximativ 60 de participanți, care vor fi organizați pe echipe. Cheltuielile de călătorie și de cazare vor fi acoperite de CIVIS și de universitățile membre.

Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie online, completând formularul disponibil la adresa https://airtable.com/shr0RBZRryF1GSoBM, până cel târziu la 25 aprilie 2022. Candidații selectați vor fi anunțați până la finalul lunii aprilie 2022, când vor primi și instrucțiunile privind transportul și cazarea.

Panathlon-ul, al cărui scop este să contribuie la construirea unei universități active, își propune să se constituie într-un vehicul pentru reducerea inegalităților dintre oameni, indiferent că este vorba de gen, (diz)abilități, vârstă, orientare sexuală, religie etc.

Câștigătorii vor fi recompensați cu câte un voucher de mobilitate care le va permite să viziteze, la alegere, orice universitate membră CIVIS.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: https://civis.eu/en/global-civis-days-2022/civis-panathlon-2022  

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.