Alege câștigătorul concursului „Jurnal de student CIVIS”. Finaliștii așteaptă votul tău pe pagina de Facebook a UB până pe 9 decembrie 2021

Alege câștigătorul concursului „Jurnal de student CIVIS”. Finaliștii așteaptă votul tău pe pagina de Facebook a UB până pe 9 decembrie 2021

Roberta Chiș, Crina Popișter, Elena Diaconescu, Andreea Stoicescu și Andreea Baciu, finalistele primei ediții a competiției Jurnal de student CIVIS

Joi, 2 decembrie 2021, Universitatea din București a desemnat finaliștii concursului „Jurnal de student CIVIS”, derulat ca parte a seriei de evenimente organizate în cadrul Local CIVIS Days 2021. Produsele concurenților – fotografii, clipuri video și texte care descriu experiențele studențești din proiectele și mobilitățile CIVIS – pot fi votate pe pagina de Facebook a Universității din București până pe 9 decembrie 2021.

Pentru a se înscrie în competiție, Roberta Chiș, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București, a ales să trimită un clip video al cărui subiect principal este mobilitatea derulată la Universitatea din Tübingen. Materialul cu care s-a înscris Roberta în competiție poate fi urmărit aici:

https://drive.google.com/file/d/1bc6TR7n4aD8FXQCDkeRRgJyUeTAc6ZYs/view 

De asemenea, Crina Popișter, studentă a Facultății de Istorie din cadrul Universității din București, s-a înscris în competiția „Jurnal de student CIVIS” tot cu un material video. Vlog-ul, așa cum îl numește, prezintă experiența Crinei la Universitatea din Stockholm, acolo unde a participat la o mobilitate CIVIS în perioada ianuarie – iunie 2021. Materialul cu care s-a înscris Crina în competiție poate fi urmărit aici:

https://drive.google.com/file/d/17Y1SotEvDF1o2vD_P5hUsD7klMg7pKs1/view  

Pe de altă parte, Elena Diaconescu, studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a UB, și-a prezentat experiența studențească oferită de CIVIS sub forma unui text însoțit de fotografii. La fel ca Roberta, și Elena a ales tot Universitatea din Tübingen ca destinație pentru mobilitatea oferită de CIVIS. Materialul cu care s-a înscris Elena în competiția „Jurnal de student CIVIS” poate fi accesat aici:

https://docs.google.com/document/d/1fl74wP1wEKIKJqkhNZy0nnoO6Dpo25U-/edit

De asemenea, Andreea Stoicescu, studentă la Facultatea de Filosofie a Universității din București, s-a înscris în competiția „Jurnal de student CIVIS” tot cu un text în care a prezentat experiența mobilității derulate în cadrul Universității Aix-Marseille în perioada 23-27 august 2021. Materialul cu care s-a înscris Andreea Stoicescu în competiția „Jurnal de student CIVIS” poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/file/d/14s0ou_El5Ph50P-do9WpZoOG17x5jtHU/view  

Nu în ultimul rând, Andreea Baciu, Studentă a Facultății de Filosofie a Universității din București, a înscris în competiția „Jurnal de student CIVIS” o fotografie însoțită de o scurtă prezentare a experienței CIVIS. Materialul cu care s-a înscris Andreea Baciu în competiția „Jurnal de student CIVIS” poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/file/d/1gfLpKo-oZxqWKms3nO6bc7UmzFbLD_Qj/view  

Materialele pot fi votate pe pagina de Facebook a Universității din București. Vor fi luate în calcul atât reacțiile (like, love, haha, care, angry, sad), cât și răspunsurile la comentariile care trimite la clipurile video.

Ceremonia de premiere a celor mai apreciate materiale despre viața de #studentCIVIS va avea loc vineri, 10 decembrie 2021, începând cu ora 13:00.

Mai multe detalii pot fi consultate accesând linkurile de mai jos:

https://www.facebook.com/unibuc.ro

https://unibuc.ro/alege-castigatorul-concursului-jurnal-de-student-civis-pana-pe-9-decembrie-2021/?fbclid=IwAR1Zapb9g5N_3D7LgG-Y17Gx8xxsBgDUyYw-VVLDvTmnaSkmGvzU6ClhH5g

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.