Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare „Căi de a fi împreună în procesul schimbării. Psihoterapia între realitate și dorință”

Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

„Căi de a fi împreună în procesul schimbării. Psihoterapia între realitate și dorință”

- conferință națională -

Ediţia a XI-a, 10-12 Decembrie 2021, online

06-09 Decembrie 2021 - Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut)

 

Dragi colegi, prieteni și colaboratori,

Avem bucuria să vă anunțăm organizarea celei de-a XI-a ediții a Conferinței de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare: „Căi de a fi împreună în procesul schimbării. Psihoterapia între realitate și dorință”.

Conferința va avea loc online, în zilele de 10, 11 și 12 decembrie 2021, pe platforma Zoom. În perioada 6-9 decembrie 2021, sub egida conferinței, se va desfășura și o Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut).

Cu prilejul celei de-a XI-a ediții a conferinței vă propunem să participați la prezentări științifice care pun în valoare munca de cercetare și promovează inovația și ideile specialiștilor, la ateliere de lucru și comunicări menite să vă îmbogățească paleta de resurse profesionale, formative și să vă ofere posibilitatea unor noi perspective în practica terapeutică.

Și de această dată, încercăm să sprijinim efortul colectiv de formare continuă, deschiderea largă către domenii conexe (medical, educațional, social, tehnologic), precum și consolidarea comunității profesionale. Conferința se adresează atât specialiștilor, studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor aspiranți la competențele vocaționale de psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic, trainer de dezvoltare personală, cât și tuturor celor pasionați de domeniul psihologiei și psihoterapiei.

Punctele cheie și direcțiile semnificative ale ediției din acest an sunt:

  • Comunitatea profesională
  • Practica terapeutică în contact cu nevoile actuale ale beneficiarilor
  • Psihoterapia ca proces
  • Experiența schimbării individuale și colective
  • Cercetare în sprijinul deschiderii perspectivelor și a practicii informate

În cele trei zile ale conferinței vom încerca să găsim împreună întrebările potrivite, să formulăm posibile răspunsuri și să promovăm alternative de intervenție privind tematicile cel mai des întâlnite în practica psihoterapeutică: dobândirea toleranței cu privire la diferențele sociale; pregătirea psihologică primară în managementul stresului; anxietatea și depresia, experiența singurătății și a însingurării; adaptarea și inovația de noi roluri și responsabilități; impasul existențial; problemele identitare; tulburările de alimentație și schemă corporală; patologiile sociale; psihoeducația și consilierea de suport pentru familiile disfuncționale; patologia de sistem familial – evaluare și intervenție; psihotrauma.

Avem toată încrederea în efortul colectiv de evoluție și progres, de aceea ne bucurăm să avem șansa de a ne vedea și revedea, pentru a ne pune în contact ideile și experiențele și pentru a crea împreună premisele pentru o dezvoltare profesională de calitate, sub semnul autenticității, realismului și responsabilității.

Programul detaliat al evenimentelor poate fi găsit aici.

Conferința este în curs de acreditare la CPR dosarul fiind depus și înregistrat la Colegiului Psihologilor din România cu nr. SCP2185B / 01.11.2021 .

Dacă doriți să prezentați o lucrare / un poster în cadrul secțiunilor dedicate, este necesar ca până la data de 25 noiembrie 2021, CEL TÂRZIU, să trimiteți la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ';document.getElementById('cloaked6a43d6958ac82a61d66297798c97a2').innerHTML += ''+addy_texted6a43d6958ac82a61d66297798c97a2+'<\/a>'; titlul lucrării sau al posterului, împreună cu rezumatul (în limba română), alături de o Declarație pe propria răspundere (Affidavit) – detalii suplimentare aici.

Așadar, vă așteptăm cu drag pentru a găsi, a regăsi sau a împărtăși căi de a fi împreună aici și acum în procesul schimbării.

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa SPER https://conferinta.sper.ro/

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.