Informat și vaccinat. Specialiștii UB, în dialog cu comunitatea. #haișitu

Informat și vaccinat. Specialiștii UB, în dialog cu comunitatea. #haișitu

Într-o lume plină de informații contradictorii în care necesitatea de a discerne între știință și pseudo-știință sau adevăr și fake news este evidentă, specialiștii Universității din București vin în sprijinul comunității și provoacă societatea la un dialog cu privire la două teme pe cât de actuale, pe atât de sensibile: pandemia și vaccinarea. 

Astfel, vineri, 12 noiembrie 2021, începând cu ora 13:30, specialiștii din UB vor răspunde tuturor întrebărilor cu privire la schimbările provocate de pandemia de COVID-19, la procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și la măsurile pe care ar trebui să le luăm pentru a fi în siguranță, în cadrul unui eveniment transmis în direct, pe pagina de Facebook a Universității din București.

Până atunci, lansăm provocarea de a fi parte activă și în organizarea evenimentului și în stabilirea temelor principale de discuție: așteptăm întrebările/ curiozitățile voastre atât în secțiunea de comentarii a postărilor publicate în albumul „Informat și vaccinat”, de pe pagina de Facebook a UB, cât și la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe informații pot fi consultate pe pagina de Facebook a evenimentului, disponibilă aici:

https://www.facebook.com/events/275108111292597/

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.