Imprimă această pagină

CIVIS Creathon 2021, organizat în cadrul Global CIVIS Days

  • 27 Octombrie 2021 |
  • dimensiunea fontului

În zilele de 25 și 26 noiembrie 2021, în cadrul Global CIVIS Days, consorțiul CIVIS organizează un Creathon dedicat comunităților academice ale celor nouă universități membre (studenți, cadre didactice, cercetători și personal administrativ).

Evenimentul se dorește a fi o ocazie pentru membrii celor nouă universități să se cunoască și să genereze împreună idei și soluții la provocările cu care se confruntă CIVIS la nivel local și regional.

Astfel, cele nouă comunități academice sunt chemate să identifice și să discute soluții inovative, fezabile și inspirate la provocările societale pe care Universitatea Civică Europeană CIVIS și-a propus să le analizeze și la a căror rezolvare își dorește să contribuie.

Membrii CIVIS interesați să participe sunt rugați să se înscrie aici până la data de 1 noiembrie 2021. Persoanele selectate vor primi un grant de mobilitate care să le permită șederea la Bruxelles în perioada 24-26 noiembrie 2021.

Mai multe detalii despre CIVIS Creathon 2021 sunt disponibile aici.

Informații suplimentare despre ediția din 2021 a evenimentului Global CIVIS Days sunt disponibile pe site-ul CIVIS, aici.

Universitatea Civică Europeană CIVIS este o alianță academică ce reunește nouă dintre cele mai importante universități din Europa: Aix-Marseille Université, National and Kapodistrian University of Athens, Universitatea din București, Université Libre de Bruxelles, Universidad Autónoma de Madrid, Sapienza Università di Roma, Stockholm University, Eberhard Karls Universität Tübingen și University of Glasgow, în calitate de partener asociat. CIVIS reunește o comunitate de aproximativ 450.000 de studenți și 65.000 de angajați, dintre care peste 30.000 sunt cadre universitare și cercetători.