Civis lansează competiția de fotografii “How I See My Campus”

Civis lansează competiția de fotografii “How I See My Campus”

Ediția de anul acesta a evenimentului Global CIVIS Days 2021 lansează o nouă provocare pentru membrii comunităților academice. Într-o lume a schimbărilor permanente, în care oamenii și locurile din jurul nostru sunt într-o continuă transformare, competiția “How I See My Campus” își propune să privească lumea din unghiuri inedite, prin ochii voștri!

Concursul de fotografii îi provoacă pe membrii comunităților academice din cadrul CIVIS să descopere perspective noi și unghiuri neașteptate ale universităților de care aparțin. Astfel, cei interesați sunt invitați să capteze unicitatea facultăților lor și să trimită imagini care surprind locuri aparte din campus, decorațiuni notabile, mult-așteptatele momente de reîntâlnire ale comunității din care provin sau orice alt cadru ieșit din comun al vieții din campus.

Fotografiile selectate vor fi prezentate în cadrul primei expoziții CIVIS, care va fi lansată pe 24 noiembrie 2021, la deschiderea evenimentului Global CIVIS Days 2021, organizată la Bruxelles. Fotografiile vor fi ulterior expuse în cadrul tuturor celor nouă universități membre.

Mai multe informații cu privire la modalitatea de înscriere în cadrul competiției “How I See My Campus” pot fi regăsite aici:

https://unibuc.ro/civis-lanseaza-competitia-de-fotografii-how-i-see-my-campus/ și

https://civis.eu/en/news/how-i-see-my-campus-the-2021-civis-photo-contest-and-exhibition

Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 14:15
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.