Proiectul ProMentors - întâlnirea Promoting Mentors' Work in Education

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a fost reprezentată de lector univ. dr. Mihaela Stîngu, lector univ. dr. Simona Iftimescu și lector univ. dr. Elena Marin în cadrul unei întâlniri de proiect, din cadrul proiectului Erasmus+  cu titlul Promoting Mentors' Work in Education (acronim:Promentors – nr. 610448-EPP-1-2019-1-IL-EPPK2-CBHE-JP). Întâlnirea de proiect s-a  desfășurat în perioada  20-21 iulie 2021 unde echipa de proiect a prezentat o lucrare care vizează importanta practicii pe parcursul programelor educaționale de formare profesională a mentorilor in educație.

ProMentors este un proiect Erasmus+ Consolidarea capacităților în învățământul superior  și are ca scop extinderea modelului MIT (dezvoltat in proiectul anterior Proteach) pentru a servi drept bază pentru un nou model de pregătire a mentorilor în domeniul învățământului. În noul model, vom consolida modelul MIT pentru mentori la nivel de licență și de masterat, unde mentori, profesori debutanți vor lucra împreună pentru dezvoltarea profesionala a mentorilor.

Proiectul ProMentors este realizat în parteneriat cu zece colegii  si universități de formare a profesorilor din Israel (Talpiot College of Education, Al-Qasemi Academy – Academic college of education , Beit Berl College (BBC), Gordon Academic College of Education, Hemdat Hadarom College of Education , Kaye Academic CollegeKaye College, Kibbutzim College of Education, Levinsky College of Education, The College of Sakhnin, The Mofet Institute) și patru universități europene (Universitatea din București, Universitatea Catolică Ioan Paul al II-lea din Lubling, Universitatea din Exeter, Universitatea din Jyväskylä, Finlanda).

Pentru mai multe informații cu privire la proiect va invitam sa vizitați pagina oficiala a proiectului https://promentors.org/

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.