Invitație la CONFERINȚA NAȚIONALĂ "Incluziune și Echitate: Realitate sau deziderat? Rezultatele cercetării CCPEE privind situația copiilor cu dizabilități și sau alte CES în 100 de școli din Romania (2018-2020)"

Centrul de Cercetare şi Promovarea Echității în Educație (CCPEE)- Universitatea din București
are plăcerea de a vă invita la
 CONFERINȚA NAȚIONALĂ

"Incluziune și Echitate: Realitate sau deziderat?
Rezultatele cercetării CCPEE privind situația copiilor cu dizabilități și sau alte CES în 100 de școli din Romania (2018-2020)"

desfășurată online

în data de
12 Iunie 2021

Scopul conferinței este de a prezenta rezultatele cercetării desfășurate în școli din România, cu privire la aspecte care țin de: contextul realizării cercetării; integrare / incluziune școlară a copiilor cu dizabilități si sau alte CES de la politici la practici; servicii si resurse pentru un demers de dezvoltare incluziv; nevoile școlilor pentru a oferi acces si participare tuturor elevilor. Conferința națională este organizată în parteneriat cu Asociația RENINCO România.

În speranța că ne veți face onoarea de a participa, vă invităm să vă înregistrați utilizând adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyUgS__maupMpOrytUSJB6FJToXTjvJGbJnVbIgn-hm6a28g/closedform.

Mai multe detalii cu privire la eveniment si la alte proiecte ale Centrului CCPEE găsiți la adresa: https://echitateineducatie.wixsite.com/ccpee/copy-of-acces-si-participare-la-educa

Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 21:21
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.