Școala de Vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele – o provocare în lumea virtuală pentru elevi și profesori

Școala de Vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele, ajunsă la a treia ediție, își deschide din nou porțile, de data aceasta în mediul virtual, în perioada 23 august – 5 septembrie 2020, pentru elevii de liceu, profesori din aria STEM (fizică, chimie, biologie, matematică, informatică, geografie, tehnologii) și consilieri școlari din învățământul gimnazial și liceal. 

Evenimentul se desfășoară în cadrul parteneriatului dintre Universitatea din București, Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară - Horia Hulubei (IFIN-HH), și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

În cadrul acestei ediții inedite, în format online, elevii interesați de științe și tehnologie vor beneficia de oportunități pentru a se familiariza cu domenii atractive și relevante prin intermediul experiențelor de învățare adaptate. Totodată, vor avea ocazia de a experimenta și a practica cercetarea științifică, lucrând la propriile proiecte de cercetare sub îndrumarea online a mentorilor - cercetători, participând la dezbateri, tururi virtuale ale laboratoarelor, proiecte și lucru colaborativ. 

Profesorii STEM și consilierii școlari beneficiază în acest an de un program de învățare - dezvoltare profesională personalizat, adaptat realităților și nevoilor concrete din școlile lor cu titlul „Mai mult decât... ȘCOALĂ! Împreună în... COMUNITATE!”, coordonat de profesorii Facultății de Psihologie și Științele Educației (FPSE).

 

Comunicat UB - Școala de Vară de la Măgurele

 

 

Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 11:36
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.