„Intensive programmes for higher education learners” - Erasmus+ Developing Teaching Materials for Preschool Teaching Undergraduates on Computational Thinking and Introduction to Coding (EARLYCODE)

În perioada 23-27 martie 2020 va avea loc, în cadrul proiectului Erasmus+ , activitatea de training „Intensive programmes for higher education learners”. Această activitate va avea drept scop dezvoltarea abilităților viitorilor profesori din învățământul preșcolar în “Introducere în Codare” şi gândire computaţională.

Evenimentul ce se va desfășura în localitatea Genova, Italia.

Persoanele interesate de participarea în cadrul proiectului trebuie să depună, în perioada 3-7 februarie 2020, la Secretariatul Direcției Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București, cămin Corp C, etaj I, camera 105), un dosar de aplicație care să conțină un Curriculum vitae la zi, în format Europass în limba română sau engleză, cu date de contact, o Scrisoare de intenție, redactată în limbile română și engleză, în care se va specifica motivația aplicației la Training (Click aici pentru lista completă a documentelor).

Sunt disponibile 5 locuri pentru studenții din cadrul Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, programul de studii universitare de licență

„Pedagogia învățământului primar și preșcolar” (forma de învățământ cu frecvență și la distanță) și programul postuniversitar „Pedagogia învățământului primar și preșcolar – program de conversie profesională pentru cadrele didactice încadrate în sistemul de învățământ preuniversitar” (forma de învățământ la distanță).

În cadrul trainingului, se vor asigura banii necesari pentru cheltuielile de transport, cazare (B&B – camere cu 1, 2 și trei paturi, în regim de hotel de 3*) și mic dejun, pe toată durata evenimentului.

Instruirea va consta într-un program intensiv de 40 de ore (5 zile). Zilele de 22 și 28 martie 2020 vor fi folosite pentru deplasare București - Genova și retur.

La  finalul  Trainingului  participanții  vor  primi  diplome  de  participare  și  vor oferi feedback cu privire la programa cursului.

Mai multe informații despre proiectul Erasmus+ EarlyCode pot fi accesate de pe site-ul proiectului: http://earlycoders.org/ sau pot fi obținute la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. persoană de contact: Lect. univ. dr. Beatrice ALMĂȘAN.

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.