Ion-Ovidiu Pânișoară

Ion-Ovidiu Pânișoară

8323
Ion-Ovidiu Pânișoară
Prof. univ. dr.
Formare a profesorilor
-

Prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Pânișoară este profesor doctor, Director al Departamentului de Formare a Profesorilor, și conducător de doctorat în domeniul Științe ale Educației, Universitatea din București. A scris 14 cărți (dintre care Comunicarea eficientă apărută la Polirom în trei ediții fost premiată în 2010 de către Academia Română) iar cartea Cele 7 medalii ale succesului a apărut în 2014 și în limba engleză ca e-book pe Amazon, GooglePlay, Indigo, Overdrive etc. (mai multe informații pe www.medalsofsuccess.blogspot.ro). A fost și este implicat în calitate de expert și manager în mai mult de 20 de proiecte majore la nivel național și internațional, public sau privat. Coordonează la Editura Polirom două colecții:  Carieră.Succes.Performanțe și Profesorul de succes. Este promotorul site-ul www.performante.ro – o resursă informațională semnificativă la nivel național pentru părinți și profesori.

Cartea CELE 7 MEDALII ALE SUCCESULUI (Polirom, 2012) a fost publicată și în limba engleză (The Seven Medals of Success -   http://www.amazon.com/dp/B00RALA3WM) și pe blog - ww.medalsofsuccess.blogspot.ro.

După volum sunt disponibile și animații educaționale pe Google Play si  App Store (descărcabile pe tablete si telefoane) .Povestirile sunt despre rabdare,  curiozitate, perseverenta, cooperare, curajul de a vorbi în public, empatie si creativitate.

Pe Google Play și App Store se află atât versiunea în limba română cât și în spaniolă și engleză.

...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.