Georgeta Pânișoară

Georgeta Pânișoară

3513
Georgeta Pânișoară
Conf. univ. dr.
Psihologie
-

Conf. univ. dr. Georgeta Pânişoară susține mai multe cursuri din domeniul psihologiei organizaționale şi educaţionale: managementul resurselor umane, psihologie managerială, training organizaţional, motivarea personalului, managementul echipei, psihologia educației, etc. A publicat lucrările: Managementul resurselor umane (co-autor), Motivarea eficientă (co-autor), Integrarea în organizații (unic autor), Psihologia copilului modern (coordonator) (toate la Editura Polirom unde este și coordonatorul colecției Psihologia copilului & Parenting). A participat la proiecte de cercetare internaționale și naționale (Comenius, POSDRU, CNCSIS) și este evaluator CNCSIS şi pentru diferite reviste de specialitate, naţionale şi internaţionale. Secretar de redactie la Revista de Psihologie Organizaţională. Are interese de cercetare şi practică în domeniul psihologiei organizaționale și în domeniul dezvoltării copilului. Articole personale şi resurse-video pe site-ul personal www.performante.ro.

Cartea CELE 7 MEDALII ALE SUCCESULUI (Polirom, 2012) a fost publicată și în limba engleză (The Seven Medals of Success - http://www.amazon.com/dp/B00M1O1IIQ) și pe blog - www.medalsofsuccess.blogspot.ro.

Generate din ideea cărții sunt disponibile și animații educaționale pe Google Play si  App Store (descărcabile pe tablete si telefoane). Povestirile sunt despre rabdare, curiozitate, perseverenta, cooperare, curajul de a vorbi în public, empatie si creativitate.

Pe Google Play și App Store se află atât versiunea în limba română cât și în spaniolă și engleză.

...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.