Cătălin Nedelcea

Cătălin Nedelcea

4611
Cătălin Nedelcea
Prof. univ. dr.
Psihologie
-

Prof. univ. dr. Cătălin Nedelcea - este profesor universitar şi prodecan al Facultății de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, responsabil cu coordonarea activităților de cercetare științifică și resurse umane.

Este absolvent de psihologie, cu dublă specializare la nivel de master (1.Psihoterapie și psihodiagnostic şi 2. Psihologie organizaţională) şi doctor în psihologie. În domeniul psihoterapiei, formarea sa este una de factură integrativă, construită pe o bază experienţială, care include, alături de psihoterapii umanist-experienţiale, analiză reichiană, dramaterapie, gestalt-terapie, constelaţii familiale sistemice. Este certificat ca utilizator pentru multiple instrumente de evaluare psihologică: CPI260, NEO PI-R, MAB II, GAMA, NPQ, WAIS, BTPAC, CPA etc. Este certificat de către Colegiul Psihologilor din România, la nivel de psiholog principal, în psihoterapia experienţială şi analiza reichiană.

Domenii de competenţă în psihologie: psihoterapie, evaluare psihologică, consultanţă & training organizaţional, cercetare.

Experiență profesională: psihoterapeut de grup şi individual din 1998; cadru didactic universitar din 1999; psiholog consultant în domeniul resurselor umane din 2003.

În prezent, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației susține discipline din domeniul evaluării psihometrice, psihoterapiei și managementului stresului. De asemenea, este coordonatorul programului de master ”Psihotraumatologie și asistare psihologică”. În afară de activitatea universitară de predare, cercetare & management, Cătălin activează ca psihoterapeut şi psiholog consultant în domeniul resurselor umane.

 

...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.