26 Noi

Conferința națională „Acces si participare la educație” - Centrul de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE)

ccpee1

În data de 23 noiembrie 2018, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, a avut loc a doua ediție a conferinței naționale intitulată „Acces si participare la educație”. Acest eveniment face parte dintr-o serie de inițiative care se desfășoară sub egida Centrului de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE).

Scopul principal al conferinței a fost crearea unor conexiuni între cercetările realizate în cadrul Scolii Doctorale și diferitele categorii de profesioniști si decidenți din domeniu, pentru cresterea gradului de conștientizare asupra problematicii echitații în educație. Studenții doctoranzi au avut oportunitatea de a-si prezenta cercetarile si rezultatele obtinute, contribuind la un real si benefic schimb de idei si de experiențe de cercetare.

ccpee2

Evenimentul s-a bucurat de prezenta specialiștilor din domeniu implicați în domeniul echitații educaționale: profesor universitar Ecaterina Vrăsmaș (Universitatea din București/președinte asociația RENICO), profesor universitar Anca Nedelcu (Prodecan FPSE și membru în cadrul consiliului Scolii Doctorale FPSE), Confererentiar universitar Firuta Tacea (cadru didactic FPSE).

Agenda evenimentului precum și alte informații referitoare la acest eveniment pot fi regăsite pe site-ul: https://echitateineducatie.wixsite.com/ccpee/conferinta-doctoranzilor-2018

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.