28 Mai

Workshop-ul enfies - vânătoare de idei pentru dezvoltarea educației

Dragi studenți, avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Workshop-ul enfies - vânătoare de idei pentru dezvoltarea educației

organizat de Enformation în cadrul proiectului social gratuit enfies care vine în susținerea programelor educaționale desfășurate în cadrul Universității din București.

Evenimentul este dedicat tuturor studenților din anul I și II!

Data: 29 Mai 2017
Interval orar: 12:30 – 14:00
Locație: Universitatea din București, Facultatea de Drept, sala Petre Antonescu
Adresa: Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București

Acest eveniment reprezintă o oportunitate semnificativă de a cunoaște și de a forma relațiile academice și socio-academice necesare în eficientizarea și simplificarea metodelor de studiu și dezvoltare socială. Scopul principal este de a identifica oportunități de lucru care contribuie la îmbunătățirea percepţiei studenţilor asupra mediului educațional și profesional, abordând inclusiv scrierea și publicarea acadermică. De asemenea, vom pune accentul pe familiarizarea cu sursele de documentare academică acreditate, integrarea într-un mediu de lucru profesional, bazat pe livrabile și așteptări concrete. Dorim sa încurajam studenții care vor accepta să facă parte din proiect sa lucreze în grupuri extinse alături de colegii lor. Avem speranţa ca prin aceste eforturi comune să creştem gradul de implicare a studenților în activități practice și constructive de îmbunătățire permanentă a mediului de învățare.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa enfies

Web: https://www.e-nformation.ro/events/workshop-enfies-bucuresti-studenti-anul-ii

Facebook event enfies

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.