21 Apr

21-23 Aprilie 2017 - Ediția a VI-a a Conferinței Internaționale ABA

Departamentul de Psihopedagogie Specială al Facultății de Psihologie și Științele Educației, în colaborare cu Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) și Asociația Help Autism organizează în perioada 21-23 Aprilie 2017 un eveniment științific remarcabil dedicat analizei comportamentale aplicate (ABA) – Ediția a VI a Conferinței Internaționale ABA.

Conferința Internaționala ABA este principalului eveniment dedicat specialiștilor în analiza aplicată a comportamentului și persoanelor implicate în recuperarea copiilor cu autism: psihologi, medici, cadre didactice și părinți. Evenimentul, care se desfăşoară pe parcursul a trei zile, reunește anual peste 500 de participanți.

Conferința de anul acesta se bucura de o premieră remarcabilă prin participarea a șase dintre cei mai renumiți cercetători la nivel mondial din ramuri inovative ale analizei aplicate a comportamentului și ale tehnologiei educației.

Evenimentul este acreditat de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor din România, iar la nivel internațional, de Behavior Analyst Certification Board cu:

  • 10 credite prezentare lucrare, 5 credite participare psihologi;
  • 12 credite participare medici;
  • pana la 20 credite pentru audierea lucrărilor pentru specialiștii ABA cu acreditare BCBA.
Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.