16 Mar

Zilele Porților Deschise - 27-31 martie 2017

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universităţii din Bucureşti organizează, în perioada 27-31 martie 2017,  "Zilele Porţilor Deschise", campanie de informare şi promovare a ofertei educaţionale, în cadrul căreia sunt prezentate specializările şi numărul de locuri disponibile, condiţiile de admitere, curriculumul propus şi profesorii titulari, perspectivele de angajare după absolvire.

Prin acest eveniment anual, Facultatea de de Psihologie și Științele Educației vine în întâmpinarea liceenilor, invitându-i să participe, în spațiul modern, dinamic și primitor din str Ana Davila nr 28 (zona Cotroceni), la o serie de activități specifice, realizate de studenţi împreună cu profesorii lor.

Pentru programarea vizitelor de grup, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul detaliat al activităţilor desfăşurate cu această ocazie poate fi accesat pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1382351535141044/

 

Caravana FPSE

 

 

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.