16 Mar

Proiect Erasmus+: Promoting teachers' success in their induction period – PROTEACH

În perioada 6-8 martie 2017 s-a desfășurat în cadrul Universității din București a doua întâlnire în cadrul proiectului Promoting teachers' success in their induction period – PROTEACH (2016-2019). În cadrul întîlnirii de de la București s-au analizat și dezvoltat structurile de inserție profesională a cadrelor didactice stagiare din instituțiile israeliene participante, s-au discutat alternative de formare a mentorilor de stagiatură și s-a s-au stabilit aspecteel ce vor fi discutate la următoarea întâlnire ce va avea loc în perioada 5-9 iunie 2017 în Tallinn, Estonia.

Proteach este un proiect Erasmus + de tip Capacity Building și are ca scop îmbunătățirea calității formării cadrelor didactice din Israel prin parteneriate in inserția profesionala a cadrelor didactice. Universitatea din București, prin Facultatea de Psihologie și Științele Educației, va contribui la definirea rolurilor și responsabilităților instituților de învățământ superior în inserția profesionala a cadrelor didactice stagiare și definirea unor rute alternative de formarea mentorilor de stagiatură.

Proiectului Proteach este realizat în parteneriat cu șapte colegii de formarea profesorilor din Israel (Kibbutzim College of Education, Mofet Institute, Beit Berl College, Kaye Academic College, Gordon Academic College of Education, The College of Sakhnin, Talpiot Academic College) și patru uuniversități europene (The University of Salzburg, University of Bucharest, University of Exeter, Tallinn University).

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.