21 Iun

Fundația NBCC anunță programul de Burse CCE 2017

Fundația NBCC are plăcerea de a anunța deschiderea aplicațiilor pentru bursele CCE 2017. Bursele disponibile sunt bursele GCDF și Premiile CCE pentru Dezvoltare Profesională. Aceste burse sunt posibile prin sprijinul generos din partea CCE, o organizație care oferă experților și organizațiilor evaluări, servicii de sprijinire a afacerilor și certificări. Creată în 1995 ca afiliată a National Board for Certified Counselors (NBCC), CCE certifică mai mult de 25.000 de practicieni la nivel global într-o varietate de domenii.

 • Premiile CCE pentru Dezvoltare Profesională promovează identitatea profesională și dezvoltarea deținătorilor de certificate CCE. Sunt disponibile patru premii în valoare de 500 USD fiecare.

Se așteaptă ca laureații CCE pentru Dezvoltare Profesională să:

 1. Utilizeze fondurile pentru instruirea specifică CCE numai de la un furnizor de formare recunoscut și aprobat de CCE;
 2. Să transmită Fundației, în termen de 12 luni de la data primirii premiului, chitanța sau chitanțele aferente costurilor de instruire;
 3. Să răspundă la sondajele periodice care evaluează impactul programelor Fundației; și
 4. Să permită Fundației să le utilizeze numele și informațiile personale nesenzitive pentru a se promova și pentru a promova programele sale.
 5. Să devină membri ai Asociației Consilierilor Români (ACROM).

Laureații CCE pentru Dezvoltare Profesională sunt încurajați să aplice pentru Specialist Certificat în Supervizare (CSP), dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru această certificare.

 • Obiectivul programului de burse GCDF este creșterea numărului de consilieri profesioniști care oferă servicii de dezvoltare în carieră de calitate. Sunt disponibile două premii internaționale de 2.000 de dolari.

Se așteaptă ca laureații să:

 1. Furnizeze servicii de consiliere în carieră;
 2. Să răspundă sondajelor trimestriale care evaluează impactul programelor Fundației;
 3. Să aleagă din pachetul de sustenabilitate servicii care se aplică obiectivelor lor de dezvoltare personală și profesională și să raporteze în mod regulat despre acestea;
 4. Să permită Fundației să utilizeze numele și informațiile personale nesenzitive pentru a se promova și pentru a promova programele sale; și
 5. Să devină membri ai Asociației Consilierilor Români (ACROM).

Înscrierile sunt deschise până la 30 Iunie.

Pentru criteriile de eligibilitate și pentru aplicații accesați această pagină.

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.