23 Mar

Conferința The Future of Education - 28 martie 2017

Departamentul de Științele Educației din cadrul FPSE, în colaborare cu Universitatea Alternativă, invită studenții din ciclul de ​licență la conferința The Future of Education ce va avea loc marți, 28 martie, ora 14.00, în Amfiteatrul Zlate. Evenimentul are loc în contextul Zilelor Porților Deschise care se desfășoară în săptămâna 27 - 31 martie în toate facultățile Universității din București.
 
Conferința propune o discuție de viziune asupra viitorului educației ca exercițiu permanent de proiectare de perspective. Vor oferi deschideri și puncte de vedere asupra educației invitații conferinței​,​alături de Cătălina Ulrich, moderatoare a evenimentului, profesor universitar și director al Departamentului de Științele Educației.
 
Prezentările vor construi un discurs despre viitorul educației, pe un traseu marcat de 3 intervenții:
  • la nivel de politici educaționale: Ligia Deca, consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale, va prezenta demersul România Educată;
  • la nivel de formare continuă - Ce învățăm după ce încheiem învățarea formală? - Diana Ghindă, coordonator training la Institutul Român de Training;
  • la nivel de alternative educaționale - Cum este abordată relația cu învățarea într-o universitate alternativă, în sistem complementar? - Cristina Cristea, co-fondator Universitatea Alternativă. 
Sunt așteptați studenții ciclului de ​licență din cadrul FPSE, studenții Universității Alternative, dar și alte persoane interesate de tematicile prezentate.
 
​Pentru înscrieri, vă rugăm să completaţi următorul formular: https://goo.gl/forms/aqo6QpKhW5noFHhB3
Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.