Sprijin psihologic și asistență educațională

Stimați colegi,

Vă reamintim că, în această perioadă, o echipă de specialiști formată din cadre didactice, masteranzi și doctoranzi din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației oferă, în mod voluntar, sprijin psihologic, asistență și sprijin educațional persoanelor care întâmpină dificultăți de natură psihologică și emoțională, pe fundalul situației actuale de criză.

Împărtășind, în mod solidar, din experiența și expertiza lor celor care au nevoie de ea, echipa de voluntari va depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor studenților, cadrelor didactice sau personalului administrativ în cel mai scurt timp posibil.

În acest sens, orice student sau angajat al Universității din București, fie din mediul academic, fie din direcțiile administrative, poate solicita, prin intermediul acestui formular, sprijinul din partea unui specialist în psihologie sau în științele educației. 

Pe lângă sprijinul psihologic și asistența educațională, echipa de voluntari ai UB pune la dispoziție și o serie de informații cu privire la reacțiile psihologice posibile în situația curentă și câteva acțiuni recomandabile.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.