Bursele Fulbright Student Award 2021-2022 pentru studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București - UPDATE 10.03.2020

UPDATE:  Evenimentul se amână pe o perioadă nedeterminată, în funcție de evoluția răspândirii epidemiei de coronavirus. Toți cei interesați să aplice pentru Fulbright Student Award, pot contacta reprezentanții Comisiei Româno-Americană Fulbright aici. De asemenea, aceștia sunt invitați să se înscrie la prezentările online care vor avea loc în zilele de 18 si 31 martie. Vom reveni cu  detalii aici  si pe pagina de Facebook a Fulbright România.

Luni, 16 martie 2020, Comisia Româno-Americană Fulbright și Universitatea din București vă invită la o prezentare a oportunităților de studiu și de cercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 16:00 în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept (B-dul. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Prezentarea se va concentra asupra Programului „Fulbright Student Award 2021-2022”, pentru studii de masterat sau de cercetare doctorală (non-degree) la universități din Statele Unite ale Americii.

De asemenea, vor fi prezentate resursele Centrului de Consiliere Educațională Education USA al Comisiei Fulbright Romania. Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an final de licență și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare.

În ultima parte a evenimentului, organizatorii vor răspunde întrebărilor participanților și vor oferi detalii suplimentare celor interesați.

Mai multe detalii despre Fulbright Student Award se găsesc aici.

Ultima modificare Marți, 10 Martie 2020 20:26
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.