Conferința RoDaWell - Educație cu stare de bine. După o rețetă româno-daneză

"Sărbătorim trecutul și pregătim împreună ingredientele pentru viitor.

Pe 18 ianuarie 2019 are loc Conferința RoDaWell - Educație cu stare de bine. După o rețetă româno-daneză. Eveniment organizat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București în colaborare cu VIA College, Danemarca.

Proiectul RoDaWell vizează creșterea gradului de incluziune și generarea de performanță în învățare prin crearea și promovarea unui model de educație care pune accentul pe starea de bine (wellbeing) în grădinițe și școli. Conferința „Educație cu stare de bine” marchează finalul proiectului RoDaWell prin prezentarea lecțiilor învățate și a planurilor de viitor.

Participarea la acest eveniment se realizează pe bază de invitație. Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați acest formular (https://goo.gl/forms/rogPCguPcsZAWzut2) până la data de 30 decembrie 2018. Persoanele selectate (în limita locurilor disponibile) vor fi anunțate pe data de 7 ianuarie 2019. Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul rodawell.fpse.unibuc.ro sau ne puteți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..”

Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2018 22:15
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.