Despre noi

Facultatea de Psihologie și Științele Educației parteneră în proiectul Erasmus + ” Access4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education”

Facultatea de Psihologie și Științele Educației parteneră în proiectul Erasmus + ” Access4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education”

Universitatea din București, prin intermediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, este parteneră într-un proiect de tipul Erasmus+, intitulat ” Access4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education”.

Proiectul vizează promovarea incluziunii educaționale și sociale a studenților care fac parte din grupurilor de slab- reprezentate, precum și a studenților non-tradiționali / maturi.

Contribuția adusă de reprezentanții Universității din București constă în elaborarea unui manual de training în vederea desfășurării unor training-uri la nivelul tuturor tarile partenere in proiect cu privire la dimensiunea incluziunii la nivel universitar.

În acest context, în perioada 2-4 Octombrie 2017, la Leiria, Portugalia, a avut loc una dintre întâlnirile din cadrul proiectului Erasmus+ ” ” Access4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education”. La această întâlnire, Universitatea din București a fost reprezentată de lector univ. dr. Mihaela Stîngu și lector univ. dr. Elena Marin.

Principalele subiectele discutate în cadrul întâlnirii s-au orientat către dezbaterea manualului de training, a unor criterii de evaluarea a strategiei universitare a instituțiilor de învățământ superior participante în cadrul proiectului.

În continuare, proiectul se concentrează pe desfășurarea unor seminarii locale cu scopul diseminării proiectului si organizarea unei conferințe internaționale ce va avea loc în luna iunie la București.

Proiectul Erasmus+ ” Access4 All Laboratory for Policies and Practices of Social Development in Higher Education” este organizat în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, Universitatea Autonoma din Barcelona (Spania), Institutul Politehnic din Leiria (Portugalia), Universitatea din Bergamo (Italia), Universitatea din Bristol (Regatul Unit al Marii Britanii), Universitatea din Jyaskyla (Finlanda).

Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 00:53
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.