Students Achieving Valuable Energy Savings - SAVES2 - Parteneriat și responsabilitate socială

Parteneriat și responsabilitate socială

Universitatea din București participă în calitate de partener la proiectul european Students Achieving Valuable Energy Savings - SAVES2. Proiectul este finanţat prin linia HORIZON 2020 şi îşi propune să dezvolte la nivel european comportamentele legate de energia sustenabilă în rândul a peste 219.000 de studenţi, din 7 ţări diferite, cu scopul de a promova reducerea risipei energiei.
Proiectul se adresează: studenţilor care beneficiază de cazare în cămine - o competiţie de economisire a energiei cu titlul Student Switch Off şi studenții care plătesc chirie în sectorul privat - un program de angajament, cu titlul SAVES. Pentru a implementa proiectul sunt prevăzute competiţii între studenţi şi cămine, atât la nivel instituțional/național, cât şi la nivel internaţional care vor fi lansate la finalul lunii octombrie.
În cadrul acestui proiect și legat de obiectivele sale, vom dezvolta parteneriate cu actori publici sau privaţi, pentru a promova implicarea instituțională și responsabilitatea socială în procesul economisirii energiei în rândul studenţilor şi al întregii comunităţi. Studenți ambasadori vor susține și promova campania de informare și economisire de energie generatoare de premii pentru studenți și cămine. Nu uitați pagina de Facebook: Student SwitchOff Romania.
Proiectul SAVES2 se va finaliza în 2020 și se încadrează în obiectivele Planului Strategic al Universității din București pentru perioada 2016-2019. Echipa de proiect vă poate răspunde la întrebări la adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Până atunci, să economisim împreună energia!

Echipa Saves2

Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2017 22:27
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.