Despre noi

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei participă la proiectul Universitatea Antreprenorială 2016-2018, organizat de Junior Achievement România

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei participă la proiectul Universitatea Antreprenorială 2016-2018, organizat de Junior Achievement România.

Astfel, veți contribui la autoevaluarea independentă a facultăţii în legătură cu identificarea nevoilor privind intraprenoriatul și antreprenoriatul la nivelul instituției.

Proiectul Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice pentru piața de muncă a studenților.

Într-o primă etapă, proiectul implică folosirea pentru uzul intern al facultății, de către stakeholderii instituţiei (staff, profesori, studenți, companii partenere, asociații studențești) a instrumentului HEInnovate, dezvoltat de Comisia Europeană și OECD.

HEInnovate este un instrument de autoevaluare conceput pentru a oferi instituțiilor de învățământ superior recomandări, idei și inspirație pentru gestionarea eficientă a schimbărilor instituționale și culturale. Peste 450 de instituții de învățământ superior din Europa au utilizat HEInnovate.

Ulterior, în a doua etapă, rezultatele acestei autoevaluări vor fi valorificate local pentru dezvoltarea de instrumente proprii pentru stafful și managementul facultății, a unor cursuri de antreprenoriat specifice profilului facultății și comunității.

Linkul pentru grupul dedicat FPSE poate fi accesat la:
https://heinnovate.eu/group-invitation/bG1oRHVyOTdvNVU0ZEpLejljeFc0QT09

Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 03:51
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.