Conferința „Designul social al minții” la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

În data de 3 decembrie 2012, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a găzduit conferința „Designul social al minții”, susținută de profesorul Radu J. Bogdan, directorul programului de studii cognitive din cadrul Tulane University, New Orleans, S.U.A și fondator și director al Programului de master în Științe Cognitive OPEN MIND din cadrul Universității din București.

În cadrul sesiunii, participanţii au avut ocazia de a afla informaţii interdisciplinare legate de subiecte precum teoria minții, psihologia dezvoltării, psihologia evoluționistă.  Întâlnirea s-a finalizat cu o dezbatere pe marginea temelor prezentate.

Conferința s-a bucurat de un mare interes în rândul cadrelor didactice și al studenților, aceștia participând în număr mare (peste 80) la prezentare și la dezbaterea care a urmat.

Conferința se înscrie într-o serie de evenimente academice ale Facultății de Psihologie și Științele Educației care au inclus și conferința „Etica cercetării”, susținută de profesorul Charles A. Nelson III de la Universitatea Harvard, precum și lansarea proiectului Cinemateca Edupolis, un cadru pentru proiecții de filme educative și dezbateri cu specialiști invitați.

Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 12:08
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.