„Profesioniștii în fața provocărilor pandemiei - o soluție: dezvoltarea personală și profesională folosind tehnicile NLP” - Webinar CCPEE

În data de 26 octombrie 2020, Centrul de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE) al Universității din București, a organizat webinarul „Profesioniștii în fața provocărilor pandemiei - o soluție: dezvoltarea personală și profesională folosind tehnicile NLP”.

 CCPEE a fost reprezentat prin prezența dnei prof. univ. dr. Ecaterina Vrăsmaș – profesor universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și președintele CCPEE -, în calitate de invitat special si trainer drd. Magdalena Toma.

Scopul evenimentului  a fost acela de a oferi profesioniștilor din domeniul educației posibilitatea de a îmbunătăți anumite competențe profesionale și sociale, mai ales în contextul provocărilor create de criza COVID-19. Prin acest eveniment online dorim să oferim profesioniștilor din domeniul educației posibilitatea de a îmbunătății anumite competențe profesionale și sociale, mai ales în contextul provocărilor create de criza COVID-19. Recunoaștem cu toii că echilibrul emoțional este foarte important acum. Și pentru că profesorul este, într-un fel sau altul, „motorul” actului educațional, este important să-și dezvolte abilități de gestionare a resurselor personale de care dispune.

Astfel pe parcursul a celor 4 ore, cei 66 de participanți au parcurs următoarele elemente:

  • Utilizând tehnici NLP, webinarul te provoacă și te invită la schimbare, oferindu-ți bazele pentru atingerea echilibrului emoțional.
  • Vei învăța modalitatea prin care îți poți dezvolta capacitățile de comunicare, prin care să îți îmbunătățești relațiile cu elevi, să îți identifici acele resurse personale care să te ajute să depășești mai ușor contextul social actual.
  • Și pentru că emoțiile sunt cele care ne conduc de multe ori în viață, vom discuta și despre cum să le gestionăm eficient în actul profesional, cum să identificăm factorii de stres în relația cu clasa de elevi, cum să înțelegem că obiectivele noastre sunt diferite.

Webinarul reprezintă cea mai recentă inițiativă a Centrului de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE). Printre evenimentele desfășurate anterior se evidențiază: Dezbaterea ,,Există discriminare în școală?; Seminarul „Colaborare si cooperare pentru echitatea în educație”; și Dezbaterea „Echitatea în educație”. 

Agenda evenimentului precum și alte informații referitoare la acest eveniment pot fi regăsite pe site-ul: https://echitateineducatie.wixsite.com/ccpee/conferinta

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.