UniCo Intensiv la Facultatea de Psihologie și Științele Educației

UniCo Intensiv la Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Luni, 24 iunie a.c., Facultatea de Psihologie și Științele Educației a primit, în cadrul proiectului Universitatea Copiilor, vizita unui grup de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, dornici de cunoaștere și dialog.

Studenții Departamentului de Formarea Profesorilor – specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, sub coordonarea conf.univ.dr. Laura Ciolan, le-au propus micilor vizitatori o serie de activități dinamice, incitante și atractive: jocuri de captare a atenției și cunoaștere interpersonală, jocuri de echipă desfășurate outdoor, scenetă pe o temă de actualitate (fenomenul bullying), atelier de creație și, nu în ultimul rând, un moment de dans colectiv plin de voie bună și culoare.

unico

unico1

Pe parcursul celor două ore dedicate vizitei, copiii au avut ocazia să se familiarizeze cu spațiile specifice unei instituții de învățământ superior (amfiteatru, sală de seminar), să întâlnească o parte dintre profesorii facultății și, mai ales, să se bucure de învățare într-o atmosferă relaxată, prietenoasă și stimulantă.

unico3

unico2

unico4

unico5
Cheia de boltă a zilei a fost reprezentată de valorile fundamentale ale Universității Copiilor:
• Deschidere spre viitor
• Spirit creativ
• Dinamism şi flexibilitate
• Responsabilitate
• Spirit de echipă.
unico6
unico7

 

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.