Centrul de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE) împreună cu GREI – RENINCO la Conferinţa pe echitate în educaţie

Centrul de Cercetare și Promovare a Echității în Educație (CCPEE) al Facultății de Psihologie și Științele Educației- Universitatea din București împreună cu GREI – RENINCO a fost reprezentat în cadrul Conferinţei pe echitate în educaţie.

Această conferința a avut loc cu prilejul diseminării rezultatelor proiectului Erasmus Plus: Supporting Opportunity in Schools: Promoting Educational Equity. Conferința  s-a desfășurat în perioada 17 mai 2019, la Sibiu.

Din partea CCPEE a participat prof.univ.dr. Ecaterina VRĂSMAŞ şi din partea Grupului Român pentru Educație Incluzivă, a participat prof.univ.dr. MARA Daniel, coordonatorul proiectului menționat. Dna prof.univ.dr. Ecaterina VRASMAŞ a susținut prelegerea Educația incluzivă şi echitatea.

 Conferința a fost organizată de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu. Participanții au fost studenții și profesorii din judeţul Sibiu, profesori ai ULBS, precum şi autoritățile locale de educație. Cu acest prilej s-a făcut o prezentare a centrului CCPEE şi a fost lansată inițiativa de organizare şi participare a membrilor centrului din UB-FPSE- Școala Doctorală la o serie de conferințe şi seminarii care să dezbată şi să dezvolte tematica ECHITĂŢII ÎN EDUCAŢIE.

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.