Facultatea de Psihologie și Științele Educației parteneră în proiectul Erasmus + ”Promoting teachers’ success in their induction period – Proteach”

Facultatea de Psihologie și Științele Educației parteneră în proiectul Erasmus + ”Promoting teachers’ success in their induction period – Proteach”

proteach

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a fost reprezentată de lector univ. dr. Mihaela Stîngu și lector univ. dr. Elena Marin în cadrul unei întâlniri de proiect la Universitatea din Salzburg,Austria, în perioada 25 februarie– 1 martie 2019. Activitățile s-au desfășurat în cadrul proiectului Erasmus+ Promoting teachers’ success in their induction period – Proteach”, unde echipa de proiect a participat la atelierele de formare în metoda VaKE (Values and Knowledge Education) - http://www.vake.eu/). De asemenea, împreună cu colegii de la Universitatea din Tallinn, Estonia au organizat organizat atelierul: ”Formarea mentorilor de stagiatură în carierea didactică”.

Proteach este un proiect Erasmus + de tip Capacity Building și are ca scop îmbunătățirea calității formării cadrelor didactice din Israel prin parteneriate în inserția profesională a cadrelor didactice. 

Universitatea din București, prin Facultatea de Psihologie și Științele Educației, va contribui la definirea rolurilor și responsabilităților instituțiilor de învățământ superior în inserția profesională a cadrelor didactice stagiare și definirea unor rute alternative de formare a mentorilor de stagiatură. Detalii despre proiect se regăsesc aici.

Proiectul Proteach este realizat în parteneriat cu șapte colegii de formare a profesorilor din Israel (Kibbutzim College of Education, Mofet Institute, Beit Berl College, Kaye Academic College, Gordon Academic College of Education, The College of Sakhnin, Talpiot Academic College) și patru universități europene (Universitatea din București, The University of Salzburg, University of Exeter, Tallinn University).

Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 16:39
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.