Concurs pentru studenți: Selecția regională FameLab la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (3 aprilie, ora 16)

Concurs pentru studenți: Selecția regională FameLab la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (3 aprilie, ora 16)

Puteți să faceți știința ușor de înțeles în trei minute?

Participați la selecția regională FameLab, care va avea loc marți, 3 aprilie 2018, ora 16.00, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în Amfiteatrul Stoian (Șoseaua Panduri 90).

FameLab este un concurs internațional de public speaking pe teme din domeniile STEM și comunicare a științei, organizat de British Council din 2008. Principale obiective ale FameLab sunt cultivarea pasiunii pentru știință a tinerilor și creșterea numărului de elevi care doresc să studieze STEM. În plus, urmărește să aibă un impact pozitiv asupra modului în care se predau științele în școli.

La selecția regională vor participa studenți și tinere cadre universitare de la toate facultățile de la Universitatea din Bucuresti, care vor face scurte prezentari pe teme din științele naturii și matematică, în fața publicului și a unui juriu.

Urmăriți prezentarea Constanței Colcer, de la Universitatea din București, Facultatea de Fizică, în finala competiției FameLab România 2015: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=oQOyL3LUPzY

Pentru a intra în competiţie, completați formularul online până pe 1 aprilie: https://www.britishcouncil.ro/famelab/inscrieri-competitie/aplica

Evenimentul este înscris în calendarul de colaborare agreat cu Universitatea din București, având loc în Săptămâna britanică din cadrul Săptămânilor interculturale ale Universității din București (2 – 4 aprilie 2018).

Mai multe informații: https://www.britishcouncil.ro/famelab

Ultima modificare Luni, 05 Martie 2018 19:41
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.