Conferință internațională - ROLUL CONSILIERULUI ÎN COMUNITATEA LOCALĂ ȘI GLOBALĂ - 16-18 februarie 2018

Conferință internațională
ROLUL CONSILIERULUI ÎN COMUNITATEA LOCALĂ ȘI GLOBALĂ
16-18 februarie 2018

NBCC România și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București organizează în perioada 16-18 februarie 2018 conferința internațională Rolul consilierului în comunitatea locală și globală.

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări de lucrări, workshop-uri și dezbateri cu specialiști din domeniul consilierii din întreaga lume.

Suntem onorați să avem Keynote speakers personalități de renume în domeniul consilierii:

Profesor Ronald Sultana – Profesor de sociologie și educație comparativă la Universitatea din Malta, unde conduce EMCER (Centrul euro-mediteranean pentru cercetare educațională – Euro-Mediterranean Centre for Educational Research). Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

Dr. Melissa Luke, NCC, ACS, LMHC – Președintele al ACES (Association for Counselor Education and Supervision – Asociatia Formatorilor si Supervisorilor de Consiliere), Decan în departamentul de Consiliere și Resurse Umane de la Universitatea Syracuse, unde coordonează programul de doctorat în Consiliere și Formarea Consilierului și programul de masterat în Consilierea școlară. Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

Dr. Charles F. Gressard, LPC, NCC – Președinte interimar și CEO al CACREP (Council for the Accreditation of Counseling and Related Programs) și este profesor cancelar în Programul de formare al consilierilor la Colegiul William & Mary. Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

Vă încurajăm să vă înscrieți la conferință până la 15 noiembrie pentru a beneficia de oferta Early Bird:
Tarif pentru studenți: 120 de lei (în loc de 150 de lei)
Tarif normal: 250 de lei (în loc de 300 de lei)
Pentru a vă înscrie și pentru mai multe informații despre tarife și cazare, vă invităm să accesați pagina conferinței: http://conferintaconsiliere.nbcc.ro/#registernow

Studenții pot beneficia de sponsorizare (taxa de participare va fi suportată de un donator), fiind suficient să se înscrie online și să trimită un scurt email privind motivația lor de a participa la conferință. Locurile sunt limitate, așa că vă invităm să aflați mai multe informații de pe site-ul conferinței - http://conferintaconsiliere.nbcc.ro/#registernow.

Vă așteptăm cu înregistrarea abstractelor lucrărilor și a propunerilor de workshop până pe 30 octombrie 2017. Înregistrarea lucrărilor se face online pe site-ul conferinței, unde veți putea afla toate detaliile necesare legate de acest proces.

Pentru orice întrebări legate de această conferință vă rugăm să ne contactați pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel +40 371 368 591

Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2017 08:52
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.