A 11-a Conferință Regională de Comunicare Augmentativă și Alternativă, pentru Europa Centrală și de Est

În perioada 4-6 iulie 2017, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei prin Departamentul Psihopedagogie speciala are onoarea sa organizeze a 11-a Conferință Regională de Comunicare Augmentativă și Alternativă, pentru Europa Centrală și de Est, o ediție aniversară, cu ocazia împlinirii celor 20 de ani de la inaugurare.

Această conferință este un prilej de a reuni într-un context academic și multicultural atât specialiști din țările cu îndelungată tradiție în utilizarea AAC, cât și profesioniști care sunt la început de drum în implementarea acestei strategii, cu scopul de a oferi șanse egale în comunicare, persoanelor non-verbale (persoane cu paralizii cerebrale, autism, deficiențe mintale severe, afazie, alalie, etc). Pe lângă specialiști, sunt așteptați să participe la conferință utilizatori de comunicare augmentativă si altrenativă, parinții acestora, studenți, profesori, reprezentanți ai autorităților educaționale și ai ONG-urilor.

Mai multe informatii despre acest eveniment gasiti prin accesarea site-ului http://comunicare-augmentativa.ro/11th-ece-aac-conference/, dar si prin urmarirea paginii facebook  https://web.facebook.com/AAC-Conference-Romania-400173803664104/?_rdr

Va asteptam cu drag!

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.