„Mimicry and its modulation by emotional expressions and ethnic group membership: A multi-method approach”

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a organizat, în data de 2 martie, sesiunea informativă „Mimicry and its modulation by emotional expressions and ethnic group membership: A multi-method approach”, susținută de Birgit Rauchbauer - cercetător afiliat Cognitive Science Research Platform din cadrul Social, Cognitive and Affective Neuroscience Unit, ce aparține Universității din Viena, precum și profesor invitat în cadrul programului de master în Științe Cognitive OPEN MIND de la Universitatea din București. Pentru mai multe detalii despre activitatea lui Birgit Rauchbauer, puteți vizita această pagină.

În cadrul prelegerii la care au participat cadre didactice, doctoranzi, masteranzi şi studenţi la ciclul de licenţă, Birgit Rauchbauer a prezentat o serie de experimente realizate în cadrul Universității din Viena. Expunerea a fost una inedită prin faptul că studiile aduse în discuţie au presupus metode diferite de operaţionalizare a variabilelor – comportamente, procese neuronale surprinse prin intermediul fMRI, şi potenţiale măsurate cu ajutorul EEG.

La finalul sesiunii, participanţii au avut ocazia să adreseze întrebări şi să primească răspunsuri într-un stil interactiv.

Pentru informații suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.