Dragoș Iliescu

Dragoș Iliescu

16922
Dragoș Iliescu
Prof. univ. dr.
Psihologie

Dragos Iliescu este un proeminent specialist in psihologie organizationala si masurare psihologica, cu o solida activitate academica si experienta practica si cu o larga recunoastere in comunitatea internationala de specialitate.

Este autor si co-autor a peste 80 de lucrari publicate in jurnale si carti de specialitate si de asemenea autor si co-autor a peste 70 de lucrari prezentate la conferinte stiintifice internationale.

A avut activitati intensive de consultanta în sute de proiecte în cursul ultimilor 15 ani, în principal concentrat pe proiecte de resurse umane. Are o experienta serioasa si ca antreprenor: este unul din membrii fondatori ai grupului Psyence, care reuneste o serie de servicii comerciale în aria psihologiei aplicate, precum Testcentral, editorul român de teste psihologice, D&D Research, agentie de cercetare de piata si consumator si altele.

Are experienta robusta în aria psihologiei aplicate, în special în evaluarea psihologica si comportamentala, psihologia muncii si organizationala si psihologia consumatorului.

Este actualul presedinte al APIO (Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala) si Presedinte viitor (President-Elect) al ITC (International Test Commission). Este de asemenea membru al altor asociatii profesionale internationale: SIOP (Society for Industrial-Organizational Psychology), EAWOP (European Association for Work and Organizational Psychology), IAAP (International Association of Applied Psychology) si ISSS (International Society for the Scientific Study of Subjectivity).

Este membru al echipelor editoriale ale revistelor Psihologia Resurselor Umane, (publicatia oficiala a Asociatiei Române de Psihologie Industriala si Organizationala), Operant Subjectivity (publicatia oficiala a International Society for the Scientific Study of Subjectivity) si Bollettino di Psicologia Applicata (Italian Journal of Applied Psychology.

 

...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.