15 Mai

Education First - Editia a V-a, Bucuresti 23 mai 2018

Education First

Editia a V-a

Bucuresti 23 mai 2018

Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației are plăcerea de a vă invita la Conferința Departamentului de Formarea Profesorilor, manifestare științifică aflată deja la cea de-a cincea ediție. Evenimentul își propune să ofere un spațiu epistemologic de reflecție și acțiune, în interiorul căruia studiile, cercetările, proiectele elaborate de studenții și masteranzii DFP să contureze direcţiile de schimbare pozitivă a praxisului educațional actual.

Pentru mai multe detalii referitoare la program, modalitatea de înregistrare/ participare cu lucrare, alte informaţii utile, vă rugăm să accesaţi site-ul conferinţei: https://sites.google.com/credis.unibuc.ro/education-1st/home

Citeşte mai departe ...
15 Mai

Vizită didactică la Ambasada Indiei

Vizita Ambasada Indiei

Studenții Masterului de psihologie aplicată în domeniul securității naționale au participat împreună cu prof. asociat dr. Cristian Dobre la o vizită didactică la Ambasada Indiei în data de 26.04.2018, pentru a valorifica aspectele teoretice predate la cursuri.Studenții Masterului de psihologie aplicată în domeniul securității naționale au participat împreună cu prof. asociat dr. Cristian Dobre la o vizită didactică la Ambasada Indiei în data de 26.04.2018, pentru a valorifica aspectele teoretice predate la cursuri.Cu această ocazie, au avut deosebita onoare de a fi primiți, personal, de ambasadorul Indiei la București, ES Dl. Thanglura Darlong precum și de alți diplomați indieni, care au prezentat cu mult profesionalism, deschidere și pasiune, aspecte practice şi aplicative privind  psihologia diplomatică.Masterul de psihologie aplicată în domeniul securității naționale realizează nu numai aprofundarea teoretică a unor aspecte de interes din domeniul specific de activitate, dar reușește, totodată, să deschidă noi perspective de dezvoltare în carieră pentru absolvenții săi, prin conectarea acestora cu diverse instituții de profil.

Citeşte mai departe ...
15 Mai

Vizită didactică la Statul Major al Apărării

Info vizita Statul Major al Apararii1

Info vizita Statul Major al Apararii2

Studenții programului de master Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, însoțiți de conf. univ. dr. Cornel Laurențiu Mincu și prof. asociat dr. Cristian Dobre, au participat la o vizită didactică la Statul Major al Apărării în data de 20.04.2018.Studenții programului de master Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, însoțiți de conf. univ. dr. Cornel Laurențiu Mincu și prof. asociat dr. Cristian Dobre, au participat la o vizită didactică la Statul Major al Apărării în data de 20.04.2018.Cu această ocazie, au avut deosebita onoare de a fi primiți de generali și ofițeri cu funcții de răspundere în această instituție militară, care au prezentat cu mult profesionalism, deschidere și pasiune, aspecte practice și aplicative privind psihologia militară și cea diplomatică. Masterul de psihologie aplicată în domeniul securității naționale și-a propus să realizeze atât o conexiune reală și pragmatică între teorie și activitatea practic-aplicativă, cât și o identificare a unor oportunități existente pe piața muncii în care absolvenții acestui program se pot regăsi profesional și își pot construi o carieră de prestigiu.

Citeşte mai departe ...

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.