Democrația în acțiune – Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a organizat, în zilele de 24 și 26 martie, sesiunile informative "Democrația în acțiune – aplicații ale metodei Betzavta" susținute de Tali Padan. În data de 24 martie, workshopul s-a desfășurat în cadrul programului Strategii inovative de învățare. masterat didactic, iar pe 26 martie, Tali Padan a fost invitată în cadrul cursului Teoria și Practica Educației Civice de la Departamentul de Științe ale Educației.
 
Tali Padan locuiește în Danemarca, lucrează în domeniul educației și a managementului conflictelor, prin intermediul propriei organizații, Mellem Education, activând, totodată drept consultant în organizații din Europa și SUA.
 
Betzavta este o metodă care arată cum poate fi pusă în practică democrația în acțiune. Metoda încerca să scoată la iveală dileme și conflicte atât sociale, cât și individuale. Adesea, într-un conflict, fiecare parte crede ca ea are dreptate, însă, o dilemă, permite observarea mai multor fațete ale unei probleme, ceea ce ajută oamenii să treacă dincolo de nevoia de a avea dreptate și le facilitează o analiză mai profundă asupra lor și a celorlalți.
 
Sesiunile au avut loc în sala 513 din complexul Leu și în amfiteatrul Todoran din sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, șos. Panduri nr. 90. Au participat cadre didactice, studenți și absolvenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației.
Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2014 14:22
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.