Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei

Titlu/ Acronim  

Consiliere Şcolară şi Dezvoltarea Carierei

Descriere generală

Misiunea acestui program de masterat este de a forma consilieri școlari și consultanți în carieră pentru domeniile public și privat. Cursurile și seminariile, precum și practica vor conduce la acumularea unui număr de 120 de credite (ECTS) și la obținerea Diplomei de master în consiliere școlară și dezvoltarea carierei, precum și a Suplimentului de diplomă, care menționează competențele obținute și rezultatele academice pe semestre (în limba română și engleză). Programul de master are un parteneriat cu NBCC International din SUA. În baza unei taxe de 200 Euro, studenții pot urma un modul opțional (2 cursuri și o practică sub supervizare), care oferă diplomă de consultant în carieră (certificare cu recunoaștere și valabilitate internațională).

Admitere

Admiterea se realizează pe baza unui interviu din tematică și a mediei de licență. Pentru mai multe informații, dați click aici.

Cursuri

Pentru detalii accesați planul de învățământ de pe pagina principală de admitere la master.

Profesori

Prof. univ. dr. Gheorghe Tomșa, Prof. univ. dr. Ecaterina Vrăsmaș, Prof. univ. dr. Ioan Neacșu, Prof. univ. dr. Cătălin Nedelcea, Prof. dr. Nicolae Mitrofan, Conf. univ. dr. Cosmina Mironov, Conf. univ. dr. Ioana Panc, Conf. univ. dr. Andreea Szilagyi, Prof. univ. dr. Elena Stănculescu, Conf. univ. dr. Mugur Ciumageanu, Conf. univ. dr. Mariana Popa, Lect. univ. dr. Almășan Beatrice

Parteneri și prieteni

Parteneri

Prieteni

Perspective în carieră/ Debuşee profesionale

Consilier școlar în unitățile școlare; consilier academic în universități; consilier și consultant în carieră; referent resurse umane, cu responsabilități în domeniul recrutării și dezvoltării profesionale a personalului; referent, consilier pentru ocuparea forței de muncă în A.N.O.F.M. și A.J.O.F.M.
Persoană de contact
Director program, Conf. univ. dr. Cosmina MIRONOV
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2018 11:06
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.