Învățare, inovare și coaching în educație

Descriere generală

Programul de master asigură comunicarea cu profesioniști din educație care pot facilita performanța optimă în orice profesie. Echipa programului a ales perspectiva coachingului, aplicând conceptul în dezvoltarea personală/profesională, dar și în managementul de tip organizațional. Programul oferă suport pentru diferitele categorii de profesioniști în vederea optimizării rezultatelor și a reușitei în carieră. De asemenea, oferă cursanților elemente de construcție a unor programe de training și dezvoltare profesională. Cursanții se vor familiariza cu modalități eficiente de utilizare a resurselor de învățare, stiluri de intervenție, tehnici de comunicare, de leadership, strategii de construcție a echipelor etc. O echipă pluridisciplinară va furniza pe parcursul celor 2 ani de specializare cursuri ce vizează teme actuale din domenii precum e-learning, coaching și training profesional.

Pentru mai multe informații vezi:

https://www.facebook.com/MasterIICE

https://sucitoruldeminti.ro

Admitere

Admiterea se realizează pe baza unui interviu și a mediei de licență. Pentru mai multe informații, dați click aici.

Cursuri

Pentru detalii accesați planul de învățământ de pe pagina principală de admitere la master.

Profesori

Prof. dr. R. Iucu, Prof. dr. A. Nedelcu, prof. dr. O. Pânișoară, prof. dr. L. Ciolan, prof. dr. I. Neacșu, prof. dr. L. Bârlogeanu, prof. dr. C. Ulrich, prof. dr. M. Manolescu, prof. dr. E. Vrășmaș, conf. dr. R. Tomșa, conf. dr.   S. Făt, lect. dr. C. Mironov, conf. dr. F. Tacea, lect. dr. N. Duță.

Perspective în carieră

Perspectivele în carieră ale absolvenţilor sunt multiple. Rezultatele învățării reflectă competențe pentru: trainingul profesional, business planning, managementul resurselor umane, management educațional, activități de consultanță, evaluarea programelor socio-educaționale, proiectarea și implementarea de programe educaționale, de coaching și mentorat, consiliere și orientare școlară și profesională etc. Debușee profesionale: specialist în activitatea de coaching, specialist resurse umane, psihopedagog, consilier în educație, expert educațional, mentor, coach, facilitator, trainer etc.

Persoană de contact

  • prof. dr. Anca Nedelcu: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • prof. dr. O. Pânișoară: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2018 02:28
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)
înapoi la partea de sus

Autentificare

Autentificare pentru membrii comunității academice.